maandag, 28 november 2016 15:36

Rechercheurs doen onderzoek na overleden jongen op spoor Maassluis

mediatv

Schiedam - Een achttal rechercheurs van de politie heeft afgelopen nacht een passantenonderzoek gedaan in de trein van Schiedam naar Maassluis.

Dit deden zij i.v.m. het onderzoek naar het inmiddels een week geleden aangetroffen stoffelijk overschot van de 20 jarige Chi Yin Luong, roepnaam John of Johny, uit Maassluis. Zijn lichaam werd op maandagochtend 21 november gevonden langs het spoor bij Maassluis-West. Tijdens het passantenonderzoek kregen alle reizigers een flyer aangeboden met de vraag of zij misschien een week geleden iets hebben opgemerkt. De flyeractie leverde tot nu toe 3 tips op.

De jongen is door ernstig letsel aan zijn hoofd om het leven gekomen. Maar wat er zich nou precies heeft afgespeeld is voor de politie nog onduidelijk. De politie onderzoekt nog steeds alle mogelijke scenario's, van ongeval tot misdrijf. Daarbij word nu ook de hulp van het publiek ingeroepen.

Heeft u misschien informatie die relevant kan zijn voor het 20 koppige tellende rechercheteam dat inmiddels met de zaak bezig is, kunt u contact met hun opnemen via het nummer 0800-6070 of via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u liever uw verhaal anoniem doen kan dit ook, bel dan met Misdaad Anoniem via het nummer 0800-7000

Rechercheurs doen onderzoek na overleden jongen op spoor Maassluis

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws