maandag, 03 augustus 2015 07:37

Record aantal bezoekers voor varend corso

Het Varend Corso heeft dit jaar een recordaantal bezoekers getrokken. Dat heeft de organisatie zondag aan het AD laten weten.

,,Naar schatting hebben er tussen de 500.000 en 600.000 mensen langs de kant gestaan. We zijn hiermee voor het eerst over de grens van een half miljoen gegaan. De provinciale wegen moest zelfs een paar keer worden afgezet. Maar alles is zonder incidenten verlopen. Het was een groot feest. Daar doen we het voor.'' Dat meldt de organisatie. Ruim 2.500 mensen stemden op hun favoriete boot. Na 3 dagen bleek dorpskern Naaldwijk Halloween de beste.

Elk jaar trekt het varend corso honderdduizenden bezoekers. Het is de afgelopen jaren steevast een bijzonder dagje uit gebleken voor liefhebbers van prachtig gearrangeerde bloemen, planten en groenten, maar ook fans van historische schuiten komen aan hun trekken. PopUpTv stond dit jaar ook langs de kant en maakte een impressie van een groot gedeelte van het corso.

 

 

 

VIDEO: Impressie Varend Corso 2015Elk jaar trekt het varend corso honderdduizenden bezoekers. Het is de afgelopen jaren steevast een bijzonder dagje uit gebleken voor liefhebbers van prachtig gearrangeerde bloemen, planten en groenten, maar ook fans van historische schuiten komen aan hun trekken. PopUpTv stond dit jaar ook langs de kant en maakte een impressie van een groot gedeelte van het corso. Camera en montage: Matthijs Rorije

Posted by Pop Up Tv on zaterdag 1 augustus 2015
Record aantal bezoekers voor varend corso

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws