maandag, 16 november 2015 10:06

Regio herdenkt aanslagen Parijs

In de regio wordt vandaag stilgestaan bij de verschrikkelijke aanslagen in Parijs van afgelopen vrijdag.

Vlaardingen

Maandag 16 november om 12 uur is ook Vlaardingen stil om de slachtoffers van de terreuraanslagen in Parijs te herdenken. Deze herdenkingsbijeenkomst vindt plaats in de Publiekshal van het Stadskantoor en begint om 11.50 uur.

De burgemeester houdt een korte speech, daarna zijn we om 12.00 uur samen 1 minuut stil. Aansluitend lopen we naar het Geuzenmoment, waar de burgemeester en de gemeentesecretaris namens de medewerkers en het college kleurrijke bloemen neerleggen. U bent vanaf 11.50 uur van harte welkom de herdenking bij te wonen.

Maassluis

Burgemeester Edo Haan roept alle inwoners van Maassluis op om maandag 16 november de vlag halfstok te hangen. Dit als teken van respect voor de slachtoffers van de aanslagen in Parijs en als teken dat wij nooit zullen buigen voor terreur,’’ zegt de burgemeester van Maassluis. ,,Wij staan voor onze democratie en vrijheid.”

Alle inwoners van Maassluis zijn welkom om op het stadhuis met het gemeentepersoneel 1 minuut stilte in acht te nemen. Dat gebeurt om 12.00 uur.

Schiedam

De gemeente Schiedam houdt vandaag om 12 uur één minuut stilte om de slachtoffers te herdenken van de aanslagen in Parijs.

In het Klant Contact Centrum in het Stadskantoor staan bestuurders, ambtenaren en bezoekers van de gemeente stil bij de gebeurtenissen in de Franse hoofdstad. Burgemeester Lamers spreekt de aanwezigen kort toe. Ook hangt bij het Stadskantoor de Nederlandse vlag halfstok.

Regio herdenkt aanslagen Parijs

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws