vrijdag, 15 mei 2015 14:48

Regionaal online televisiestation en poppodium bundelen krachten

Sinds het begin van deze maand werken PopUp TV en De Kroepoekfabriek samen. Elke week om 19.30 uur wordt op de online tv zender het programma Kroepoekfabriek Live uitgezonden, waarin steeds wisselende gasten die 'iets' met De Kroepoekfabriek gemeen of te maken hebben plaatsnemen op de Pop-up bank. En uiteraard ontbreekt de live muziek niet; de bands Crowjane, BakkerLutz, Meneer van Dalen en Atlas and the Fox lieten zich op Pop-up TV al van hun beste akoestische kant zien.

Rechtstreeks vanuit de studio aan de Hoogstraat 85 in Schiedam zendt PopUpTv wekelijks het programma Kroepoekfabriek Live uit. En hoewel de samenwerking tussen de tv zender en het poppodium nog pril is, bevalt het van beide kanten meer dan prima. Drie afleveringen zijn er inmiddels gemaakt, waarin de bands Crowjane, Bakkerlutz Atlas and the Fox en Meneer van Dalen vertelden over hun aankomende shows in De Kroepoekfabriek en waar DJ Okkie een voorproefje gaf van de DJ cursussen die De KF aanbiedt.

Uitzending bijwonen
Tijdens de uitzending van Kroepoekfabriek is publiek overigens van harte welkom. Hoe meer zielen hoe meer vreugde. Ook voor het publiek is het een leuke ervaring; artiesten die binnenkort op het podium van De KF staan – niet zelden volledig versterkt – spelen hier unieke akoestische (versies van hun) nummers. Benieuwd? Kom vooral gewoon een keertje langs. Kroepoekfabriek Live start elke donderdag opgenomen om 19.30 uur en duurt ongeveer een half uurtje. Iedereen die zin heeft, kan binnenlopen bij de studio van PopUp TV op de Hoogstraat (dat knalgele pand). Donderdag 21 mei a.s. zijn de bands Picklelegaz en Petrol te gast; die laatste band zal een klein akoestisch voorproefje geven van hun debuut EP die op 30 mei in De KF wordt gepresenteerd.

Nieuws uit de buurt
Kroepoekfabriek Live is een gezamenlijke uitzending van PopUp TV en De Kroepoekfabriek. De productie is in handen van Dubbelklik en Duidelijk in Beeld. PopUpTv is één van de snelst groeiende online media van de regio Waterweg Noord! Dagelijks houdt PopUp zijn volgers op Facebook en Twitter en natuurlijk via PopUpTv.nl op de hoogte van het nieuws uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Kijk voor meer informatie op: www.popuptv.nl

KROEPOEKFABRIEK LIVE op PopUp TV
Elke donderdag van 19.30 uur tot 20.00 uur UITZENDING BIJWONEN KAN! (EN IS GRATIS)
Helaas toch gemist? Elke aflevering is later terug te zien op de website en social media van PopUp TV.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws