Remco de Vos uit Maassluis wint een Freelancer Of The Year Award
maandag, 06 april 2015 12:11

Remco de Vos uit Maassluis wint een Freelancer Of The Year Award

Remco de Vos, oprichter en voorzitter van Noordzee Nettenvrij is zaterdag winnaar geworden van een Freelancer Of The Year (FOTY) award in de categorie Bouw, Installatie en Techniek. FOTY is een jaarlijkse competitie waarbij zzp'ers, freelancers, zelfstandig professionals, interimmers en opdrachtgevers mooie prijzen kunnen winnen. Premier Mark Rutte reikte de prijzen uit op de Dag van de ZZP'er

nnvStichting Noordzee Nettenvrij is een organisatie zonder winstoogmerk. De stichting stelt zich ten doel : Ter verbetering van het Milieu oude visnetten, zware metalen en aanverwante afvalstoffen te bergen vanuit de Noordzee, deze geborgen afvalstoffen waar mogelijk te recyclen, al dan niet via partners en het creëren van bewustwording binnen Nederland dat deze afvalstoffen geborgen moeten worden om te kunnen blijven genieten van dit mooie natuurgebied, alsmede het motiveren van mensen om bewuster om te gaan met afvalstoffen in het algemeen en stimuleren om zelf een bijdrage te leveren aan een schoner milieu. Het verrichten van alle verdere handelingen die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

De winnaar van een FOTY Award ontvangt de titel "Freelancer of the Year" en ontvangt een mediapakket ter waarde van EUR. 25.000,-. Je wordt uitgenodigd om jouw verhaal live op nationale radio te vertellen tijdens BNR ZZP Café op BNR Nieuwsradio, mag vaste columnist worden bij de ZZP Barometer en bent hét boegbeeld voor de FOTY Awards van het komende jaar. Dat betekent onder meer dat je je verhaal mag doen op een aantal van onze events. Ook mag je in de jury zitten, waarmee je (mede)bepaalt wie jouw opvolg(st)er is.

Meer informatie:

http://www.noordzeenettenvrij.nl/

http://www.freelanceroftheyear.nl

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws