Remco van Witzenburg winnaar Argos Specialiteit 2016
woensdag, 02 november 2016 12:22

Remco van Witzenburg winnaar Argos Specialiteit 2016

Schiedam - De huizen van Argos Zorggroep beschikken over veel talent in de keuken. Dit kwam extra naar voren op 27 oktober 2016, tijdens de tweede editie van de verkiezing van de ‘Argos Specialiteit’. Remco van Witzenburg van Soenda werd de terechte winnaar met het ‘Broodje Argos de Luxe’.

De finale verkiezing vond plaats in de brasserie van DrieMaasStede te Schiedam. De finalisten Remco van Witzenburg van Soenda met Broodje Argos de Luxe, John Peters van Hooge-Werf met ’t Kolibries Nest en Etwin Kerkeboom van Breede Vliet met Wokschotel Couleur streden om de titel door hun recept ‘live’ te bereiden.

De driekoppige jury , bestaande uit Wilfred Schouten, Manager Facilitair Bedrijf Argos Zorggroep, Frans Gerrits, Culinair Adviseur Unilever Food Solutions en SVH Meesterkok en Hanns van Kruijl, Voorzitter Centrale Cliëntenraad was zeer enthousiast over alle finalisten. Remco werd echter om duidelijke redenen tot winnaar verkozen.

Remco: “De smaak van oudere mensen verandert met het ouder worden, daarom gebruik ik herkenbare producten zoals spek, ei, kip, brood en kerriemayonaise om de smaakpapillen te stimuleren”. Naast het feit dat de jury zeer te spreken was over de smaak van het gerecht had Remco ook een vakkundig opgemaakte presentatie, simpele bereidingswijze en prima prijs/kwaliteitverhouding. Een zeer terechte winnaar!

Remco van Witzenburg winnaar Argos Specialiteit 2016

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws