donderdag, 25 mei 2017 14:55

Reportage cd-release Bob Offenberg op PopUpTv

Schiedam - De Schiedamse volkszanger Bob Offenberg presenteert op zondag 28 mei zijn album 'Mijn Trots' in het Class Palace aan de Calandstraat 111 te Schiedam. Dubbelklik gaat in opdracht van het management een tv-reportage maken van deze vrolijke middag en deze reportage wordt uitgezonden op PopUpTv!

We gaan aan bezoekers en artiesten natuurlijk vragen wat ze van de Schiedamse volksheld vinden! We zijn benieuwd wat bijvoorbeeld Diango Wagner en Frans Bauer te vertellen hebben over onze Bob.

Bob laat weten dat het met de kaartverkoop erg goed gaat. De verwachting is dan ook dat deze bijzondere muzikale middag uitverkocht gaat worden. En...bijzonder wordt het zeker gezien de gastartiesten die hem vergezellen.

Voor Bob is het een grote eer dat zijn idool Frans Bauer deel uitmaakt van de line up. Hij behoort, net zoals de andere gastartiesten: Django Wagner, Henk Dissel, Frank van Etten, Ray Benjamin, Jan van Est, Marco den Hollander tot de artiesten waar hij een goede muzikale band mee heeft. ‘Frans heeft de afgelopen vier jaar veel liedjes voor mij geschreven. Ook een aantal nummers van het nieuwe album komen uit zijn pen. Ik vind het dan ook een eer dat hij op mijn feestje komt en mij het ‘eerste exemplaar’ van m’n nieuwe album uitreikt’, aldus een trotse Bob.

De aanvang is vanaf 15.00 uur, de zaal gaat open om 14.00 uur, de laatste zaalkaarten zijn te koop voor € 25,00 via www.boboffenberg.nl en bij onderstaande verkoopadressen. Bij aankoop van 2 reguliere kaarten ontvangt u bij binnenkomst op vertoon van 2 zaal kaarten (nummer oplopend) een gratis album t.w.v. €15,00.

Reportage cd-release Bob Offenberg op PopUpTv

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws