zaterdag, 16 april 2016 14:50

RET druk met tramslepen

Schiedam -  Er rijden door werkzaamheden aan de Hoekse Lijn vandaag en morgen geen trams bij station Schiedam Centrum. De RET is druk doende om met speciale tramwagens de trams te verslepen in het centrum van Schiedam.  

Er wordt in de buurt van de Burgemeester van Haarenlaan en de Brandersbrug gewerkt aan het metroviaduct. Daarnaast werkt de RET aan de tramsporen op de Overschiesestraat. Hierdoor kunt u dit weekend niet met de tram bij station Schiedam Centrum komen. De werkzaamheden hebben gevolgen voor de route van trams 21 en 24. Tramverkeer van en naar Schiedam Centrum is niet mogelijk tussen de haltes Broersvest en ’s-Gravelandseweg. Pendelbus 724 rijdt tussen de haltes Koemarkt en Schiedam Centrum.

Sloop metroviaduct

Voor de ombouw van de Hoekse Lijn moet een klein deel van het metroviaduct gesloopt worden. Het gaat om het stuk ter hoogte van de Brandersbrug (achter station Schiedam Centrum). Het werk gebeurt zaterdag 16 april tussen 01.00 en 20.00 uur. Als het nodig is werkt men op zondag door.

Onderhoud tramrails Overschiesestraat

Daarnaast doet de RET zaterdag 16 en zondag 17 april tussen 07.00 en 19.00 uur onderhoud aan de tramsporen in de Overschiesestraat. In de RET-flyer (2,4 MB) vindt u alle informatie over de spoorwerkzaamheden van de trams 21 en 24 naar Schiedam Centrum en uw aangepaste reis.

Foto: Rob van der Gaag

RET druk met tramslepen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws