vrijdag, 04 november 2016 00:30

Rondleiding Geert Mul over zijn kunst die op beweging reageert

Schiedam - Loop mee met kunstenaar Geert Mul en hoor alles over zijn bijzondere installaties. Op vrijdag 11 november 2016 neemt hij je mee langs zijn kunstwerken met beeld en geluid. Vaak laat hij de bezoeker bepalen wat hij ziet. Dat komt doordat zijn kunst op beweging reageert. Mul zegt dan ook: ‘Het kunstwerk dat ik maak, ben jij zelf als je erin rondloopt.’

Geert Mul bouwde de afgelopen 25 jaar een uniek oeuvre op. Dat is te zien op de tentoonstelling Geert Mul - Match Maker. 25 jaar mediakunst. Speciaal voor Schiedam ontwierp hij ook een lichtkunstwerk van ruim honderd meter. Dat bestaat uit grote ronde prints op de grond met foto's uit het Gemeentearchief Schiedam. Het licht ‘s avonds op.

Breinfopper

We zien kranen en gebouwen, maar ook mensen. Opvallend is hoezeer het kunstwerk je brein weet te foppen. Het lijkt alsof de beelden bewegen, maar dat is niet zo. Alleen het licht verandert.

Rondleiding Geert Mul | vr 11 november 2016 | 13.00 - 14.00 uur | € 5 | aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rondleiding Geert Mul over zijn kunst die op beweging reageert

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws