vrijdag, 03 april 2015 15:41

Rondritten en presentaties ‘Werk in Uitvoering’ op zaterdag 11 april in het Informatiecentrum A4 Delft-Schiedam

Met een busje over de toekomstige A4 Delft-Schiedam rijden? Op zaterdag 11 april 2015 krijgen bezoekers van het Informatiecentrum A4 Delft-Schiedam de kans om een rondrit te maken over het bouwterrein van de A4. Ook geeft Rijkswaterstaat presentaties over de aanleg van de A4 Delft-Schiedam en zijn luchtfoto's op A3-formaat verkrijgbaar.

Tijdens deze dag vertellen voorlichters van Rijkswaterstaat meer over de actuele werkzaamheden. Zij laten aan de hand van de meest recente luchtfoto's zien hoe de aanleg van de snelweg vordert. Ook zien bezoekers in een animatie hoe de A4 Delft-Schiedam er voor de weggebruikers uit komt te zien. De presentaties vinden plaats om 11.30 uur, 13.30 uur en 15.00 uur en zijn vrij toegankelijk.

Rondrit over de toekomstige A4 Delft-Schiedam

De rondritten over de toekomstige snelweg vinden plaats in een busje dat vertrekt vanaf het parkeerterrein van het informatiecentrum. De eerste rit start om 11.15 uur. Vervolgens vindt om het uur een rondrit plaats. De laatste rit start om 15.15 uur. De rondritten duren circa 45 minuten en voeren de bezoekers door de (half)verdiepte ligging en naar het Kethelplein.

Bezoekers kunnen zich in het informatiecentrum inschrijven voor een plek in de bus (maximaal 18 personen per rit). Deelname is mogelijk zolang er beschikbare plekken zijn. De bus biedt passagiersstoelen voor personen die het voertuig zelfstandig kunnen betreden en die oud genoeg zijn om een gordel te dragen.

Informatiecentrum A4 Delft-Schiedam

In het informatiecentrum leest en hoort u onder meer over de geschiedenis en het ontwerp van de A4 Delft-Schiedam. Voorlichters van Rijkswaterstaat beantwoorden uw vragen over de aanleg van de snelweg en over specifieke thema's zoals tunnelveiligheid en geluidsschermen. Ook de verschillende constructies in het tracé, zoals de landtunnel en het eco-aquaduct, komen in het informatiecentrum aan bod. Vanaf de uitkijkheuvel kunt u de werkzaamheden op het bouwterrein overzien. Het informatiecentrum is al door circa 20.000 mensen bezocht.

Adres en openingstijden

Het Informatiecentrum A4 Delft-Schiedam is gevestigd aan de Woudweg 25 te Schiedam. De reguliere openingstijden van het informatiecentrum zijn dinsdag t/m donderdag van 11.00 uur tot 17.00 uur en iedere eerste zaterdag van de maand van 11.00 uur tot 16.00 uur. Groepen zijn ook buiten de openingstijden welkom op afspraak. Voor reserveringen kunt u van dinsdag t/m donderdag van 10.00 uur tot 16.00 uur bellen naar 06-31001893.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws