donderdag, 21 mei 2015 11:42

Roots & Routes en Maaspodium presenteren MELT #2

Na een succesvolle eerste editie presenteren Roots & Routes en het Maaspodium op donderdag 4 juni MELT #2. MELT is een vernieuwend event waarin po√ęzie, muziek en dans samensmelten. Een melting pot van jong talent, verschillende culturen en disciplines.

Tijdens MELT #2 kun je onder andere genieten van dans door het popping-duo Hassani & Argil en Adil El-Hammouti (bekend van So You Think You Can Dance) samen met Anniek Busstra. Er is poetry door Chery en Marvin en verschillende muzikale optredens. DJ Roma Rosaro zorgt tussen de optredens door voor een relaxte sfeer. Malique Mohamud, bekend van Firma Zintuig, is de host van de avond.

Het programma begint om 20:15 uur. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op MAAStd.nl

Roots & Routes
Roots & Routes scout, coacht en inspireert jongeren die talent hebben op het gebied van muziek, dans of media, en die de ambitie hebben om hier professioneel in te worden. Roots & Routes Agency is het impresariaat van Albeda Dans en Muzikant/Producer College en verzorgt alle stageplekken voor de studenten. Roots & Routes is in twaalf Europese landen actief.

Maaspodium XL
Maaspodium XL is voor jongeren die van cultuur houden. Theater en dans, maar ook video, DJ's, fotografie, muziek, eten, stand-up comedy, circus, mime, poetry, feesten, mode en architectuur. Kortom: een hotspot vol mogelijkheden en verrassingen.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws