zaterdag, 30 september 2017 08:46

Rose en Villerius zoeken medestanders voor nieuwe 'positief opbouwende' rechtse politieke partij

Schiedam - 'Naar aanleiding van het feit dat het bestuur van Leefbaar Schiedam heeft besloten zich niet meer in te schrijven voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018, hebben Andreas Rose, van de inmiddels opgeheven GBS en Arie Villerius van Leefbaar Schiedam, het plan opgevat een nieuwe, liberale, kritische, maar ook “rechtsgeoriènteerde” partij voor Schiedam te willen oprichten.'

Zo begint het persbericht van de beide heren dat we onder de naam 'Leeg 15' kregen toegestuurd. Zou dat de beoogde nieuwe naam voor de partij zijn?

'Zoals bekend zaten GBS en LS regelmatig aan de fractietafel om een gezamelijk standpunt in te nemen.' zo gaat het persbericht verder. 'Dit resulteerde soms in een daadkrachtig tegengeluid. Op dit moment zijn beiden druk bezig de mogelijkheden voor deze nieuwe partij door te nemen.

Zij zijn hiervoor nu op zoek naar enthousiaste Schiedammers, die mee willen denken over het verkiezingsprogramma, bestuurlijke inrichting en de nieuwe partijnaam.
Indien er gemotiveerde mensen zijn dan kunnen zij een plaats krijgen op de kieslijst. Zeker ook jonge mensen welke niet politiek actief willen, of kunnen zijn, maar zich wel graag bestuurlijk in willen zetten binnen de nieuwe partij, zijn van harte welkom.
Trefwoorden zijn: onafhankelijk, Schiedams, sociaalliberaal, kritisch, maar zeker ook positief opbouwend.
Wie de lijsttrekker wordt van deze nieuwe partij is nog onbekend. Afhankelijk van de aanmeldingen na de wervingsactie zou dit zomaar een nu nog onbekende, nieuwe Schiedamse politicus kunnen worden.' 

Het bericht heeft niet alleen een bijzondere naam, ook de ondertekening is opvallend te noemen... die ontbreekt namelijk. Wilt u contact met beide heren dan moet u de contactgegevens maar zelf op gaan zoeken: 'Bij interesse kunt u contact opnemen met één van de beide raadsleden (contactgegevens kunt u vinden op de site van de gemeente Schiedam, als u zoekt onder de link bestuur-raadsleden)
Beide raadsleden zijn ook benaderbaar via hun twitteraccount.' 

Rose en Villerius zoeken medestanders voor nieuwe 'positief opbouwende' rechtse politieke partij

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws