maandag, 22 mei 2017 16:09

Rotary Schiedam De Veste met IPSE de Bruggen naar de dierentuin

Schiedam - Afgelopen vrijdag 19 mei heeft Rotaryclub Schiedam de Veste de cliënten en begeleiders van Ipse de Bruggen getrakteerd op een dagje diergaarde Blijdorp.

Het gezelschap bestond uit 22 cliënten met een verstandelijk en/of een lichamelijke beperking , 12 begeleiders van Ipse de Bruggen en 10 Rotarians. Om half tien vertrok het gezelschap in diverse auto’s en busjes richting de dierentuin . Daar werd een deel van de groep opgevangen door een medewerker van het oceanium die voor een leuke en interessante rondleiding zorgde achter de schermen van het oceanium. De rest van het gezelschap werd in groepjes verdeeld zodat het bezoek aan de wilde dieren, apen, olifanten enz. kon beginnen.

Rond het middaguur werden de gasten getrakteerd op een warme maantijd met patat , kroket of kaas souffle en iets te drinken. (zie foto) In de loop van de middag ging men voldaan weer huiswaarts. Het was de tweede keer dat Rotary Schiedam de Veste met de cliënten en hun begeleiders op stap zijn gegaan. Nog vele dagen daarna was het, het gespreksonderwerp van de dag bij de cliënten, wat hebben ze allemaal genoten!

Rotary Schiedam De Veste met IPSE de Bruggen naar de dierentuin

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws