maandag, 03 juli 2017 15:54

Rotary Schiedam de Veste schenkt 500 euro aan een goed doel

Schiedam - Rotaryclub Schiedam de Veste heeft tijdens de inauguratie van hun nieuwe voorzitter, Chris Coppens, Stichting Passie een cheque van 500 euro overhandigd.

Rotary is een serviceclub die zich door middel van kameraadschap met hun leden activiteiten organiseert met als doel geld te genereren voor goede doelen. Maar ook leveren zij “handjes “ door diverse instanties bij te staan. Bijvoorbeeld een dagje uit met verstandelijk gehandicapten of het schilderen van het clubhuis bij de buurtvrouw.

Maandag 26 juni kreeg Kim Antonissen van Stichting Passie uit handen van de kersverse voorzitter van Rotaryclub Schiedam de Veste een cheque van €. 500,-

Stichting Passie is een particulier initiatief dat zich specifiek richt op jonge kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis. Kinderen met autisme worden dermate belemmerd door hun stoornis waardoor zij zich vaak niet tot hun volle potentie kunnen ontwikkelen. Terwijl zij met de juiste hulp ontzettend ver kunnen komen. Stichting Passie wil zorginstellingen de mogelijkheid geven om personeel op te laten leiden in ABA (specifieke gedragstherapie) waarbij de stichting bijdraagt aan de kosten.

Foto: Petra Lanphen:  Kim Antonissen van Stichting Passie ontvangt uithanden van Chris Coppens, voorzitter Rotary Schiedam de Veste de cheque van €. 500,-

Rotary Schiedam de Veste schenkt 500 euro aan een goed doel

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws