zondag, 13 maart 2016 15:41

Rotary Schiedam de Veste steekt de handen uit de mouwen voor Stichting Net Niet Genoeg

Rotaryclub Schiedam de Veste zet zich in om sociale initiatieven en projecten in met name Schiedam te ondersteunen. Voor de vrijwilligersactie NLdoet, steekt ze daarom graag de handen uit de mouwen. Op zaterdag 12 maart werd er geklust voor de Stichting Net Niet Genoeg, aan het Bachplein in Schiedam.

In goede sfeer en ruime opkomst, werden er ruimtes geschilderd, de keuken onder handen genomen en meubels getimmerd. Samen met de vrijwilligers van de Stichting Net Niet Genoeg, kreeg het onderkomen van de Schiedamse stichting een fris en kleurig nieuw jasje. Het resultaat was “boven verwachting” aldus een van de vrijwilligers.

De Stichting Net Niet Genoeg is een stichting die net dat beetje extra geeft aan klanten van de Voedselbank Schiedam en alle andere inwoners van Schiedam die op- of onder de armoedegrens leven.

Rotary Schiedam de Veste is een serviceclub, die zich inzet ten behoeve van de samenleving. Haar motto Service above Self, is hierin leidend. De inzet kan bestaan uit het delen van kennis, expertise, netwerk of financiële ondersteuning.

Rotary Schiedam de Veste steekt de handen uit de mouwen voor Stichting Net Niet Genoeg

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws