dinsdag, 06 september 2016 18:37

RTL 4 programma ‘Mijn Stad’ op bezoek in Schiedam

Schiedam - In het derde seizoen van het RTL zondagmiddag programma  Mijn Stad bezoekt presentator Jeroen Klinkers Schiedam.

Het is niet bekend gemaakt hoeveel er is betaald om deze promotie mogelijk te maken. Het is algemeen bekend dat een commerciële omroep zoals RTL4 in dit soort programma's zeker niet gratis reclame voor een stad.

De gemeente Schiedam is in ieder geval enthousiast over het programma: 'In deze Schiedamse aflevering laat presentator Jeroen zich rondleiden door twee enthousiaste inwoners: Cilia Batenburg en Koen Wouterse. Cilia en Koen nemen Jeroen mee op ontdekkingsreis door Schiedam en laten zien wat er te doen en te beleven is.

Er is gefilmd tijdens het Jeneverfestival. De museummolen wordt bezocht en uiteraard wordt het proces van korrel tot borrel niet overgeslagen. Ook cultureel Schiedam komt uitgebreid aan bod met een bezoek aan het Stedelijk Museum Schiedam en de toen aanwezige kunstmanifestatie ´Snapshot of a larger order´, een goed voorbeeld van wat mogelijk is in Schiedam. Een tocht in de fluisterboot en een fietstocht langs de Schiedamse haven complementeren de aflevering.

´Mijn stad Schiedam´ geeft een mooi kijkje in de stad met de nadruk op beleven, wonen en cultuur. Met aandacht voor het typische karakter van Schiedam.'

Op zondag 11 september rond 17.30 wordt ´Mijn Stad Schiedam´ uitzonden bij RTL 4 (herhaling op zaterdag 17 september om 9.00 uur).

RTL 4 programma ‘Mijn Stad’ op bezoek in Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws