Samen herinneringen aan de Korenbeurs delen
maandag, 01 februari 2016 09:38

Samen herinneringen aan de Korenbeurs delen

De Bibliotheek Schiedam is op zoek naar verhalen over de Korenbeurs. Op zondag 14 februari is iedereen tussen 14.00 en 16.00 uur van harte welkom om herinneringen op te halen en verhalen te vertellen. Gewoon luisteren kan natuurlijk ook. De toegang is gratis.

De Korenbeurs is een bijzonder gebouw, dat veel Schiedammers in hun hart hebben gesloten. Dat blijkt uit de herinneringen die spontaan worden opgehaald wanneer mensen de Korenbeurs binnenstappen. Mooie of bijzondere ervaringen: een eerste afspraakje, een eerste dans samen, een eerste kus...? Of minder romantisch: een prik tegen de mazelen, een tafeltenniswedstrijd of “kijk, daarboven was mijn werkplek!”. Zoveel mensen, zoveel herinneringen, zoveel verhalen.

De Bibliotheek Schiedam wil een aantal van de verhalen te delen via de vier luisterkastjes op de eerste etage van de Korenbeurs. Deze bevatten al een aantal verhalen met herinneringen aan plekken rondom Korenbeurs. De Bibliotheek wil de verzameling verhalen graag uitbreiden. Deelname verplicht niet tot het opnemen van het verhaal voor de luisterkastjes.

Samen herinneringen aan de Korenbeurs delen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws