vrijdag, 24 oktober 2014 16:07

Samenwerken op Winterland

Winterland is goed voor de bevordering van de positieve uitstraling van Schiedam. Het is in feite elf weken lang feest in Schiedam en dat heeft een aantrekkende kracht vanuit de regio. Door dagelijks te laten zien wat er allemaal voor leuks gebeurt op Winterland en in Schiedam helpt PopUpTv mee met het promoten van Schiedam.

Stichting PopUpTv gaat volop de samenwerking aan met Schiedamse organisaties om van Winterland Schiedam 2014 een succes te maken. We werken samen met vele partners: Duursma Groep, Gemeente Schiedam, het Servicepunt Vrijwilligers Schiedam en alle vrijwilligersorganisaties van Schiedam, Serious Ambtenaar en Serious City, De Bibliotheek Schiedam, ZOS Radio, Sprekend Schiedam, diverse bedrijven zoals PvdM techniek, ProClean, Marlee Zeefdrukkerij, Broodkast, Dubbelklik, Duidelijk in Beeld en meer!

Wil je ook meedoen? Graag! Neem contact met ons op:  http://www.popuptv.nl/contact

Tijdens Winterland Schiedam, van 7 november 2014 tot en met 18 januari 2015, gaat PopUpTv elke dag live uitzendingen verzorgen vanuit Studio Winterland. Tussen de live uitzendingen door zie je leuke en boeiende reportages en live beelden van de schaatsbaan en ijsglijbaan. Uiteraard kun je langskomen of via Twitter reageren.

 

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws