zaterdag, 22 september 2018 11:08

SCHIE nieuwe naam lokale omroep

Schiedam - De nieuwe lokale omroep van Schiedam gaat SCHIE heten.


De naam en het logo werden zaterdagochtend onthuld in het tv-programma Onder Ogen.

De naam SCHIE gaat gebruikt worden in de drie platformen van de omroep. Dit zijn SCHIE TV voor de tv, SCHIE FM voor de radio en SCHIE Online voor de activiteiten op het internet.

De nieuwe website, die binnenkort online gaat, zal via schie.nu te vinden zijn. De Stem van Schiedam wordt de ondersteunende slogan.

Met de nieuwe naam zetten de Stadsomroep Schiedam en PopUpTv een volgende stap in de samenwerking tussen de beide omroepen. De huidige namen Stadsomroep Schiedam, Look TV, Radio Schiedam, PopUpTv en RadioPopUp gaan binnenkort verdwijnen. In het programma Onder Ogen gaf burgemeester Lamers een compliment aan het bestuur voor de stappen die gezet zijn om te komen tot één gezamenlijke nieuwe lokale omroep voor Schiedam. Ook prees hij de aangekondigde samenwerking met RTV Rijnmond, die tijdens de Brandersfeesten zijn eerste vorm zal krijgen. De omroep zal tijdens dat weekend diverse radio- en tv-uitzendingen (in samenwerking met RTV Rijnmond) maken om de naam bekend te maken bij het Schiedamse publiek.

SCHIE nieuwe naam lokale omroep

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws