vrijdag, 14 april 2017 14:02

Schiedam Dance Event Kingsnight Edition

Schiedam - Tijdens Koningsnacht op woensdagavond 26 april gaat het tweede Schiedam Dance Event plaatsvinden in Zaal Beatrix aan de Lange Kerkstraat in Schiedam. Het evenement heeft de naam SDE: Kingsnight Edition gekregen en moet weer een alternatief bieden aan de klassieke horeca in Schiedam.

Het eerste Schiedam Dance Event vond plaats tijdens afgelopen Brandersfeesten in september. Die editie was zo’n groot succes dat de organisatie heeft besloten om opnieuw een feestavond te organiseren tijdens Koningsnacht in Zaal Beatrix.

De organisator Sander Bol geeft aan zeer enthousiast te zijn over het tweede evenement in Zaal Beatrix: “Super dat wij wederom van de prachtige locatie Zaal Beatrix gebruik kunnen maken. Schiedam Dance Event is bekend op deze locatie en zal er alles aan doen om ook deze editie weer tot een succes te maken. De voorbereidingen zijn in volle gang. De promotie van het evenement via de sociale media draait op volle toeren.”

Naar verwachting zal het wederom een volle bak betekenen op het Schiedam Dance Event: “Vorige keer zijn er een aantal mensen teleurgesteld. We zaten aan het maximale aantal bezoekers en dan mogen wij geen extra mensen meer toelaten.”. De organisatie roept op om op tijd te komen: “wie het eerst komt, die het eerst maalt.”

Tijdens dit evenement zal de bezoeker getrakteerd worden op verschillende stijlen housemuziek zoals Deep house, Tech house en Latin house. “Wij zijn zeer verheugd dat wij wederom Malos Gentes en Deep Filip hebben kunnen strikken voor deze editie. Tevens zal een ander DJ-koppel, The Glove Compartment, haar opwachting maken. We zijn van mening dat we met deze aanvulling wederom een zeer geslaagde avond kunnen neerzetten.”

Het Schiedam Dance Event: Kingsnight Edition is van 20.00h tot 03.00h en is voor iedereen toegankelijk. Naast het standaard drankenassortiment zullen er ook speciale Oranje cocktails worden geschonken. Gezelligheid, dansmuziek en een drankje. Het perfecte recept voor een leuke avond uit in Schiedam!

SDE [Kingsnight Edition] (18+)

Zaal Beatrix Schiedam / Lange Kerkstraat 70

26-04-2017 / 20:00-03:00
Schiedam Dance Event Kingsnight Edition

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws