woensdag, 14 september 2016 09:03

Schiedam en Vlaardingen gaan post digitaal versturen

Schiedam - Donderdag 15 september nemen Schiedam en Vlaardingen zetten Schiedam en Vlaardingen weer in stap in de samenwerking tussen de twee gemeenten.  Burgemeester Lamers van Schiedam en Wethouder de Vries (Economische Zaken, Onderwijs en Organisatie) van Vlaardingen nemen dan de berichtenbox van MijnOverheid officieel in gebruik. Dit is de eerste fase in het digitaal versturen van de post vanuit de gemeente naar de burgers.

De berichtenbox is een persoonlijke, beveiligde postbus voor digitale berichten van de overheid. Het is het elektronische alternatief voor de papieren post. In de berichtenbox ontvangen Nederlanders berichten, en kunnen ze die bewaren en beheren. Berichten die in de Berichtenbox komen, worden niet meer per post verstuurd. Als er een nieuw bericht in uw Berichtenbox is, ontvangt men hiervan een notificatie per e-mail.

De gemeenten Schiedam en Vlaardingen werken samen aan de ontwikkeling en digitalisering. Ook vanuit de buurgemeenten is het dus binnenkort mogelijk om berichten te ontvangen in de Berichtenbox.

Schiedam en Vlaardingen gaan post digitaal versturen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws