zaterdag, 10 juni 2017 18:45

Schiedam feest!

Schiedam - Er is vandaag en morgen veel te doen in Schiedam: Jeneverfestival, Proef de Plantage, discoparty, vinylmarkt, NK Ambtenarenvoetbal, Dakentour, Locatietheater Hart voor de zaak, Verloren Talententoernooi en meer. 

Het weer is fantastisch en in het decor van die mooie historische stad Schiedam is het gewoon genieten voor jong en oud.

Jenever, gin, lekker eten, live muziek, sport, cultuur, Schiedam is dit weekend een echte Wereldstad. 

Morgen is het Jeneverfestival van 13:00 tot 20:00 uur weer geopend. Het festival is wel commerciëler geworden. De organisatie is nu in handen van Funkey, het bedrijf wat haast alle grote gesubsidieerde evenementen in Schiedam mag organiseren. Het festival is nu ook niet meer gratis, je moet € 12,50 per persoon betalen.

Wel gratis toegankelijk is het Proef! de Plantage festival. Van 13:00 tot 19:00 kun je genieten van een foodfestival, live muziek en cultuur in het 250-jarige en daarmee oudste stadspark van Nederland. Proef! de Plantage is een initiatief van oud Plantage bewoners Willemijn Sneep en Susan Uiterwijk in samenwerking met de bewoners en belangenvereniging 'de Plantage'. 

Schiedam feest!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws