vrijdag, 27 maart 2015 08:47

Schiedam gastlocatie van de nationale Jonge Ambtenarendag 2016

In 2016 is Schiedam gastlocatie van de nationale Jonge Ambtenarendag. Dat heeft de Stichting Jonge Ambtenaren vandaag in Almere bekend gemaakt tijdens de JAD2015. De Jonge Ambtenarendag is hét grootste landelijke congres voor de jonge ambtenaar. 500 à 600 jonge ambtenaren vanuit alle overheidslagen (ministeries, gemeenten, provincies, etc) bezoeken de dag. Gemeente Schiedam is trots om gaststad te zijn voor de Jonge Ambtenarendag 2016: het biedt de gemeente een uitgelezen kans om Schiedam op de kaart te zetten bij deze doelgroep.

Kandidaatstelling Schiedam

De gemeente Schiedam had zich in september 2014 kandidaat gesteld als gastlocatie voor de nationale Jonge Ambtenarendag in 2016."Onze jonge ambtenaren verenigd in het Jongerennetwerk kwamen met het idee om Schiedam voor te dragen als host voor de landelijke Jonge Ambtenarendag, en dit initiatief heeft het college van B&W omarmd," aldus gemeentesecretaris Jan van Ginkel. "De binnenstad herbergt veel leuke en unieke locaties voor workshops. Host zijn van de JAD biedt ons de gelegenheid om onszelf, onze eigen projecten, onze stad, wijkinitiatieven, de bedrijven en de regio te tonen aan honderden jonge ambtenaren uit het hele land".

Vooruitblik Jonge Ambtenarendag in Schiedam

Jolien Peeters, voorzitter van Stichting Jonge Ambtenaren: "We kijken uit naar Schiedam als host. Met de mooie en centraal gelegen stad en het enthousiaste van de jonge Schiedamse ambtenaren verwachten we dat de JAD'16 weer net zo energievol en geslaagd gaat worden als dit jaar."

Meer over de Jonge Ambtenarendag

De Jonge Ambtenarendag is een dag waarop jonge ambtenaren via workshops en excursies elkaar ontmoeten, hun persoonlijke vaardigheden verder ontwikkelen en hun netwerk verder uitbreiden. Daarnaast leren zij de gaststad in al haar facetten kennen. Als je daaraan de bijdrages van gerenommeerde sprekers toevoegt, dan heb je een dag die in haar totaliteit vol inspiratie zit! Meer informatie over de Jonge Ambtenarendag staat op de website www.jongeambtenarendag.nl

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws