donderdag, 27 juli 2017 17:30

Schiedam heeft één legale seksinrichting

Schiedam - Naar aanleiding van het bericht van vanmorgen hebben we bij de gemeente Schiedam om meer informatie gevraagd over de aanvraag voor een seksinrichting op de Van Vlissingenstraat. Schiedam heeft nu slechts één (legale) seksinrichting: de Erotheek op de Rotterdamsedijk.

'Wat nu is gepubliceerd is een aanvraag voor een omgevingsvergunning, omdat het binnen het bestemmingsplan op dit moment niet mogelijk is om hier een seksinrichting te vestigen.' geeft een woordvoerder van de gemeente Schiedam aan. 'Daarnaast moet nog een traject worden doorlopen voor een exploitatievergunning. Dat staat los van de aanvraag die nu is gedaan. En daar is inderdaad nog geen aanvraag van gepubliceerd.

De gemeente heeft nog geen standpunt ingenomen over deze aanvraag. Eerst dient er qua bestemmingsplan (c.q. omgevingsvergunning) een fiat te zijn en dan pas wordt de vergunning in het kader van het nieuwe Prostitutiebeleid beoordeeld. Het staat eenieder vrij een aanvraag in te dienen en de gemeente heeft de wettelijke verplichting deze te publiceren.'

Zie ook: https://popuptv.nl/nieuws/aanvraag-seksinrichting-op-a-locatie-in-schiedam

Schiedam heeft één legale seksinrichting

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws