zondag, 11 juni 2017 11:45

Schiedam heeft schijt aan toeristen!

Schiedam - Schiedam doet er alles aan om toeristen naar de stad te lokken. Er wordt nu zelfs een futuristisch autootje ingezet dat in Rotterdam rondrijdt met een promotiescherm achterop. Maar tegelijkertijd worden er dan weer klakkeloos wc's voor de deur van een goedlopend Bed and Breakfast neergezet. 

Let wel: het zijn geen amateurs die het Jeneverfestival organiseren. Het zijn professionals die nagenoeg alle gesubsidieerde feestjes in Schiedam mogen organiseren. Die zouden toch moeten weten dat er op de Lange Haven 78, pal náást het Jenevermuseum, een populaire B&B zit? Mocht het niet weten dan kan je het zien: het staat levensgroot op het raam....

Onlangs zorgde het Jeneverlogies (in de top 3 van de beste overnachtingslocaties in Schiedam!) nog geheel gratis voor een jaar lang geweldige Schiedam-promotie: Het prachtige uitzicht van de Lange Haven prijkte op de cover van de landelijke Erfgoed Logies Gids 2017 - 2018.

En dat zetten ze nu een rijtje wc's voor de deur. Er zitten toeristen in dat pand. Die kunnen nu alleen maar denken: Schiedam heeft schijt aan toeristen.

Schiedam heeft schijt aan toeristen!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws