maandag, 06 maart 2017 11:20

Schiedam kleurde groen

Schiedam - In het kader van de verkiezingen is er veel 'nieuws' over politiek. Zo kleurde afgelopen zaterdag het centrum van Schiedam groen met CDA'ers. De landelijke campagnebus van het CDA was in het centrum van onze stad.

Een groep van ruim 50 CDA-ers gingen in gesprek met het winkelend publiek en met ondernemers. Onder hen wethouder van Aaken, gemeenteraadslid Sels en verschillende kandidaten voor het CDA voor de Tweede Kamer.
Als blijk van waardering voor hun tomeloze inzet overhandigde Elco Brinkman een taart aan de vrijwilligers van de Historische Vereniging. Mede dankzij de inzet van deze vereniging en de CDA-fractie in onze gemeenteraad, richt het Stedelijk Museum van Schiedam zich sinds kort meer op de Schiedammers zelf.
Ook onze “eigen” Schiedamse CDA-kandidaat Wiljan Vloet (ook wel bekend als voetbaltrainer van FC Den Bosch) was van de partij zaterdag in de binnenstad.
Het CDA is komend weekend op vrijdag te vinden op onder meer de markt in het centrum en op zaterdag in winkelcentrum Hof van Spaland.

Schiedam kleurde groen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws