woensdag, 27 september 2017 22:33

Schiedam krijgt een drive-in bioscoop

Schiedam - Schiedam krijgt tijdelijk een drive-in bioscoop op de Buitenhavenweg. De heren van de Tafelronde 46 en de vrouwen van Ladies’ Cirlcle in Schiedam maken dit mogelijk op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober. Dan kan jong en oud vanuit de auto genieten van fantastische films op een groot scherm met de karakteristieke Nolet Molen als achtergronddecor. En helemaal mooi: de opbrengst komt geheel ten goede aan Stichting Sailing Kids.

Sailing Kids is een stichting die ernstig en/of chronisch zieke kinderen en jongeren en hun gezin de kans biedt om hun zorgen letterlijk en figuurlijk te laten varen tijdens een geheel verzorgde zeilweek. Aan boord nemen de aanwezige professionele vrijwilligers het gezin zoveel mogelijk zorg uit handen, zodat er optimaal genoten kan worden. (Meer info op www.sailingkids.eu)

Enthousiaste burgemeesters
Burgemeester Lamers van Schiedam was meteen enthousiast toen hij hoorde van het initiatief en heeft al een kaartje op zak. Ook burgemeester Aboutaleb van Rotterdam steunt deze actie van harte. “Als lid van de commissie van aanbeveling van Stichting Sailing Kids weet ik hoe waardevol het werk van Sailing Kids is. Varen op het IJsselmeer en de Waddenzee is al een belevenis op zich. Maar de ontmoeting met lotgenoten, lief en leed te delen, dat blijkt keer op keer onbetaalbaar te zijn. Steun ook Sailing Kids en beleef deze unieke filmavond”, aldus Burgermeester Aboutaleb.Programma
Vrijdag 27 oktober
18.30 uur: De Grote Vriendelijke Reus (vanaf 6 jaar, Nederlandstalig)
21.30 uur: Silver Linings Playbook (Komedie / Drama)

Zaterdag 28 oktober
18.30 uur: Verschrikkelijke Ikke (vanaf 6 jaar, Nederlandstalig)
21.30 uur: Drive (Misdaad / Drama)

Kosten
Er zijn verschillende kaarten te koop via www.driveinbiosschiedam.nl 

1. Een drive-in ticket geeft toegang voor 1 auto en twee personen en kost 35,00 euro per persoon.
2. Wil je met meer dan 2 personen in 1 auto naar de Drive In Bios? Koop dan voor elke extra inzittende een back seat ticket van 10 euro per stuk.
3. Heb je geen auto, maar wil je toch genieten van de Drive In Bios? Koop dan een truck ticket van 15,00 euro per stuk. Dan zit je hoog en droog in een speciaal daarvoor geplaatste trucktrailer.

Tickets zijn inclusief Big Mac, 6 kip nuggets met twee sausjes, medium friet met frietsaus en een flesje water die serveersters rechtstreeks bij je auto serveren tijdens de film.

Kaartje bestellen?
Dit kan via de site: http://www.driveinbiosschiedam.nl 
of via de facebookpagina https://www.facebook.com/driveinbiosschiedam/Er is plek voor 80 auto's per voorstelling.De drive-in biosscoop is mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van tal van Schiedamse ondernemers en de gemeente.
Schiedam krijgt een drive-in bioscoop

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws