zaterdag, 02 september 2017 19:10

Schiedam maakt zich op voor Southbeach 2017

Schiedam - Aankomend weekend staat alweer de vierde editie van Southbeach Schiedam op het programma. Aanstaande woensdag in het live Tv-programma Onder Ogen kom je hier meer over te weten!

Ook dit jaar zal de Maasboulevard in Schiedam gedurende de periode van 9 t/m 17 september weer veranderen in een heuze beacharena waar tal van sportevenementen te bewonderen zijn.

Het programma van het succesvolle evenement, dat gelijk loopt met de nationale sportweek en wordt georganiseerd vanuit de gemeente Schiedam, is voller dan ooit. De KOMKIDS dag, het Schiedams kampioenschap beachsoccer, sportdagen, verenigingsavonden, het netwerkvolleybal toernooi, de Urban dag, bubble voetbal, dansdemonstraties, de seniorenochtend en een groot aantal clinics en workshops zijn slechts een greep uit de activiteiten die voor jong en oud zullen plaatsvinden.

Alles zal worden omlijst door tal van side-evenementen en een schitterend terras waar ook de toeschouwers zich onder het genot van een hapje, drankje en zomerse muziek zich prima zullen vermaken.

Het evenement, dat gratis te bezoeken is, zal worden geopend door onze Olympische tafeltennisheldin Britt Eerland en wethouder Marcel Houtkamp.
Kijk voor het complete programma op www.southbeachschiedam.nl en doe mee !

Schiedam maakt zich op voor Southbeach 2017

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws