maandag, 05 januari 2015 23:53

Schiedam Organiseert een Grote Prijs

PopUpTv is erg blij met weer een toffe samenwerking en we hebben er weer een leuk evenement in Schiedam bij!

Op Vrijdag 6 Maart 2015 organiseert Podiumcafé de Graauwe Hengst haar eerste editie van de "Grote prijs van Schiedam" GPS. In 3 voorrondes kunnen bandjes de strijd met elkaar aangaan in de Graauwe Hengst aan de Lange haven 28 in Schiedam voor een plaats in de finale op vrijdag 27 Maart. Vanaf 6 Januari t/m 6 Februari kunnen geïnteresseerde amateurbands uit de provincie Z-H zich inschrijven.

Terug van weg geweest
Na het wegvallen van de stichting Opmaat, verdween ook de pop-prijs na 20 edities uit Schiedam. Omdat er nog zoveel vraag is naar dit evenement hebben een aantal vrijwilligers het op zich genomen om een nieuwe pop prijs te organiseren. Ronald de Groot en Ad van der Made hebben (in nauw overleg met Arthur en Hilly de Jonge van podiumcafé de Graauwe Hengst) het initiatief genomen een nieuwe pop-prijs te organiseren.

Leuke prijzen te winnen.
Geïnteresseerde bands kunnen zich inschrijven door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Iedere deelnemende band zal een interview en item krijgen op popup-tv. Naast andere leuke prijzen worden er geldprijzen uitgeloofd. Er is ook 20 uur studiotijd, beschikbaar gesteld door Geluidsstudio het Pand, voor de winnaar. De voorwaarden voor inschrijving zijn: De band speelt een eigen repertoire van minimaal 30 minuten en komt uit de provincie Z-H. Naast een korte bio en een link naar een geluidsfragment, worden de bands geacht een inschrijfgeld te betalen van 15,- per band.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws