donderdag, 27 april 2017 10:52

Schiedam wordt hockeystad

Schiedam - In de voorbereiding op de Rabo EuroHockey Championships 2017 van 18 t/m 27 augustus 2017 die gehouden worden in Amsterdam speelt het Nederlandse Dames Elftal enkele interlands.

Deze interlands onder de naam Rabo Super Serie worden bij verschillende hockeyverenigingen in Nederland gespeeld. Op 29 en 30 juli is Hockeycombinatie Schiedam de gastheer voor maar liefst 2 interlands. Op zowel zaterdag 29 juli als zondag 30 juli speelt het Nederlands Damesteam een wedstrijd tegen de dames van Belgiƫ.

De aanvangstijd op beide dagen is 15.00 uur. Kaarten voor deze 2 interlands zijn te koop via http://hockey.nl/rabo-super-serie.

HC Schiedam heeft deze 2 interlands toegewezen gekregen mede vanwege de uitstekende faciliteiten van het nieuwe hockeycomplex in sportpark Harga. De nieuwe fusievereniging beschikt over 6 velden waarvan 4 top watervelden, een modern clubhuis met goede faciliteiten om zowel de teams als de toeschouwers een prachtig weekend te bezorgen. Schiedam heeft met dit complex een uitstekende troef in handen om een toonaangevende hockeystad te worden.

Schiedam wordt hockeystad

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws