maandag, 15 september 2014 11:13

Schiedammer presenteert e-boek debuut

Op zaterdag 27 september 2014 wordt om 13.30 uur de debuutroman Iva, geschreven door Schiedammer Richard Brand, gepresenteerd in de Bibliotheek Schiedam aan het Stadserf.

Stan Weideveld heeft zijn leven volledig op de rit: hij heeft een goede baan als cultuurwetenschapper op de Universiteit, hij werkt momenteel aan zijn proefschrift en komt iedere avond thuis waar zijn mooie en zorgzame vrouw op hem wacht. Het leven van Stan staat echter in één keer op zijn kop als hij een ongeluk veroorzaakt. Het enige dat de onbekende vrouw nog uit weet te spreken is 'Iva', waarna ze in comateuze toestand naar het ziekenhuis wordt gebracht. Stan verzorgt de vrouw dagelijks en enige tijd later blijkt dat het ongeval aan het begin staat van een reeks gebeurtenissen, die leiden tot de oplossing van zijn proefschrift.

Iva: een verhaal over de zoektocht naar wat kunst is. Tijdens deze presentatie zal de uitgever vertellen over de samenwerking met Richard als auteur en zal Richard zelf vertellen over het schrijfproces. Daarnaast is er muziek van het Rotterdams Studentenorkest.
De toegang is gratis.

Het e‐boek van Richard Brand, Iva, zal vanaf 29 september 2014 in alle digitale boekhandels te koop zijn en zal tijdens de presentatie met korting aangeschaft kunnen worden.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws