maandag, 06 maart 2017 12:23

Schiedammer Stijn Brinkhaus wil in Expeditie Robinson

nieuwe stadsblad

Schiedam - Blogger Stijn Brinkhaus gaat met een kartonnen bord het centrum in om stemmen te werven om zijn Top 50 plek, die recht geeft op een castingdag bij het bekende televisieprogramma Expeditie Robinson, te behouden.

Op dit moment bekleedt de Schiedammer de 35e positie van de inmiddels meer dan 800 personen tellende lijst met deelnemers. Er kan tot 20 maart, 17.00 uur, gestemd worden.

Zodra Brinkhaus hoorde dat er, voor het eerst sinds 2009, weer onbekende Nederlanders mee mogen dingen voor een plekje in het survivalprogramma, maakte hij direct een bijpassend filmpje op een stormbaan in Barendrecht en meldde zich aan. Maar al snel zag hij hoe rap het ging en hoe dicht alles op elkaar stond. Er was veel meer nodig om überhaupt kans te maken en er is slechts plek voor vier onbekende Nederlanders tussen de BN-cast.

Dus heeft de blogger besloten om zijn potentiële stemmers zelf op te gaan zoeken met een ludieke actie. Hij zal, met een zelfgemaakt kartonnen bord, waarop op weerskanten een printscreen van zijn inschrijving te zien is, door het centrum van Rotterdam gaan lopen en mensen direct gaan benaderen om op hem te stemmen. Mensen kunnen dit direct op hun mobiele telefoon doen, want de link staat op het bord vermeld. Mocht Stijn op 20 maart nog steeds in de Top 50 staan, dan kan hij rekenen op een uitnodiging voor de castingdag.

Schiedammer Stijn Brinkhaus wil in Expeditie Robinson

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws