zaterdag, 07 november 2015 00:34

Schiedammer Tim Verhaal winnaar 010 Music Awards Aanstormend Talent

De Schiedamse singer-songwriter Tim Verhaal is vrijdagavond verkozen tot winnaar van de Rotterdam Music Awards 2015 in de categorie Aanstormend Talent. De prijzen werden uitgereikt door de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb. De 010 Music Awards wordt georganiseerd door de PopUnie in het kader van de Rotterdamse PopWeek. De uitreiking vond plaats in BIRD, meteen na de Rotterdamse Popquiz.

Morgen, zaterdag 7 november, is de finale van de Sena Grote Prijs van Rotterdam in LantarenVenster. Er word gestreden in de categorieƫn Urban, Bands, Singer/Songwriter en Electronics. Tijdens de Rotterdamse Popweek staan ruim 300 acts geprogrammeerd binnen ruim 130 events op meer dan 80 locaties.

De Popunie organiseert in 2015 de derde editie van de Rotterdamse Popweek van 6 t/m 15 november. Een aaneenschakeling van pop gerelateerde activiteiten, waarbij de stad een week lang bruist van de optredens en energie. "Om dit te realiseren hebben we bestaande en nieuwe evenementen en optredens in de stad gebundeld in de Rotterdamse Popweek. Met veel muziek en goede promotie willen we de stad verlevendigen en laten zien dat er in Rotterdam veel meer gebeurt dan men vaak denkt. Zodoende willen we een uithangbord van de Rotterdamse popmuziek creƫren waar de artiesten, locaties en de stad op een inspirerende wijze mee voor het voetlicht treden." aldus de organisatie op haar website.

.

Schiedammer Tim Verhaal winnaar 010 Music Awards Aanstormend Talent

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws