vrijdag, 14 oktober 2016 20:23

Schiedammer Toon Mentink wint met 4U boyband

Schiedam - Vanavond heeft de Schiedamse zanger Toon Mentink met de groep 4U de finale van het eerste seizoen van het SBS6 Tv programma The Next Boy/Girl Band gewonnen.

'De 20-jarige Toon woont nog thuis bij zijn ouders in Schiedam' zo schrijft SBS6 op haar website. 'De zelfverzekerde Toon is vrijgezel en daar geniet hij met volle teugen van; hij houdt wel van de meisjes. Hij volgt nu geen studie, maar werkt bij een salesbedrijf voor goede doelen. Hij heeft een half jaar op het conservatorium gezeten, maar dat bleek toch niks voor hem te zijn. Hij wil graag naar de Paul van Vliet Academie voor cabaret, kleinkunst en entertainment.

Op de middelbare school heeft Toon in een schoolband gezeten. Hij speelt gitaar, piano en ukelele. Deze grappenmaker is zo gek als een deur en neemt anderen graag in de maling. Ondanks dat hij er wel iets van weg heeft, is hij geen albino. Hij krijgt vaak te horen dat hij op Geert Wilders of Dries Roelvink lijkt, maar dat laat hem geheel koud; sterker nog hij heeft heel veel zelfspot.

 

Schiedammer Toon Mentink wint met 4U boyband

Advertentie