maandag, 09 mei 2016 16:42

Schiedammer Wessel Keemink geselecteerd voor Nederlands Volleybalteam

waterwegsport

Schiedam – De Schiedamse topvolleyballer Wessel Keemink is geselecteerd voor het Nederlands Volleybalteam dat zich aankomende zomer hoopt te plaatsen voor het EK.

Keemink was door bondscoach Guido Vermeulen aanvankelijk uitgenodigd voor een “mini stage” maar door het wegvallen van de huidige spelverdeler Nimir Abdelaziz die voor een grote verrassing zorgde door te stoppen als spelverdeler om als aanvaller zijn carrière te vervolgen, werd de 22-jarige spelverdeler van inter Rijswijk direct toegevoegd aan de selectie.
De Schiedammer is nu vol in training met de Oranjemannen en zal op 3, 4 en 5 juni deelnemen aan een oefenweekend in Doetichem waarna er zal worden deelgenomen worden aan de prestigieuze World League. Later deze zomer staat het EK qualificatietoernooi op het programma.

Keemink, die afgelopen jaar nog uitkwam op het WK beachvolleybal, is uiteraard in zijn nopjes met de selectie, “Ik heb hier jarenlang keihard voor getraind en zal deze kans dan ook met beide handen aangrijpen !” Aldus de Schiedammer.

Schiedammer Wessel Keemink geselecteerd voor Nederlands Volleybalteam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws