maandag, 23 maart 2015 18:30

Schiedammers aan de slag op de Opschoondag 28 maart

Opnieuw kijkt Schiedam uit naar de Opschoondag op zaterdag 28 maart 2015. Een groot aantal enthousiaste Schiedammers voeren verspreid door de stad opschoonactiviteiten uit. De wethouders brengen een bezoek aan een aantal activiteiten.

De wethouders helpen bewoners met opschonen op zaterdag 28 maart:

· Wethouder Patricia van Aaken bezoekt van 13.00 tot 14.00 uur de activiteit van de Poseidonflat. Een groepje actieve bewoners van de Poseidonflat zullen de omgeving rondom de flat flink opschonen, bosjes snoeien, bladeren vegen, gras inzaaien, bloembakken aanvullen en de parkplaats aanvegen.

· De wethouders Mario Stam en Marcel Houtkamp bezoeken van 12.00 tot 13.00 uur de activiteit van de Stichting Moskee Muradiye. Vrijwilligers van Moskee Muradiye zullen de straten van de Raam, Raamsteeg, Prinsensteeg, Verbrande Erven en rondom de Moskee schoonvegen, zwerfvuil prikken en kauwgom verwijderen.

· De wethouders Alexander van Steenderen en Nathalie Gouweleeuw bezoeken van 14.00 tot 15.00 uur de activiteit in de Hoefsmitstraat. In de Hoefsmidstraat gaat een grote groep volwassen samen met kinderen de buurt flink opschonen.

Naast bovenstaande opschoonacties vinden er nog veel meer plaats op zaterdag 28 maart. Kijk voor een volledig overzicht op http://www.schiedam.nl/opschoonactie

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws