maandag, 26 oktober 2015 10:38

Schiedams Boekhuis opent tijdelijke winkel

Het Schiedams Boekhuis i.o. opent een tijdelijke winkel om van daaruit campagne te voeren en wel op de Hoogstraat 104-106. Vlak tegenover PopUpTv! "Vanuit deze plek ga ik de laatste twee weken van de campagne alles uit de kast trekken om de 100% te halen." schrijft Annette Jongen, initiatiefnemer van het Schiedams Boekhuis. "Dat is hard nodig, want ondanks de intensieve campagne moet er nog 58% geïnvesteerd worden. Ik heb in ieder geval t/m 31 december de beschikking over het pand. Als de campagne slaagt kan de winkel compleet ingericht worden en kan ik voorraden inkopen."
Investeren kan nog steeds via https://www.crowdaboutnow.nl/schiedamsboekhuis

"Hoogstraat 104-106 is een heel ander soort pand dan ik oorspronkelijk in gedachten had, maar de condities zijn zo gunstig dat ik deze kans moest grijpen. De winkel is prachtig gerestaureerd, heel licht met zijn ramen voor en achter en het heeft een speelse split-level waarmee ik elke afdeling een heel eigen karakter kan geven.

Vanaf aanstaande dinsdag ga ik beginnen met de verkoop van tweedehands boeken en prentenboekenposters. De opbrengst daarvan komt in zijn geheel ten goede aan de campagnekas. De voorlopige openingstijden zijn van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.30 uur.

Als je anoniem geïnvesteerd hebt ligt het misschien niet zo voor de hand, maar voor het overige wil ik je heel graag uitnodigen om aanstaande vrijdag 30 oktober om 20.00 mee te brainstormen over hoe we het beste onze netwerken kunnen gebruiken om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen. Deze avond is openbaar om belangstellenden die nog een zetje nodig hebben over de streep proberen te trekken.

Uiteraard ben je ook van harte welkom om tussendoor een kijkje te komen nemen, een kopje koffie of thee te drinken en een praatje te maken.

Ik hoop jullie allemaal gauw te ontmoeten!"

  

Videopitch Schiedams BoekhuisHet Schiedams Boekhuis is een boekhandel en cadeauwinkel in oprichting.Het Schiedams Boekhuis gaat het beste van twee werelden bieden: de snelheid en het gemak van een online winkel met de gezelligheid en het persoonlijke gezicht van een fysieke winkel in je eigen buurt. Het wordt shopping 2020 in je eigen boekhandel!Of de boekhandel daadwerkelijk met een fysieke- en webwinkel gaat starten is afhankelijk van jou!http://www.schiedamsboekhuis.nl/https://www.crowdaboutnow.nl/schiedam...Camera: Matthijs Rorije en Rinke CouvreurMontage: Simone Breetveldhttp://www.popuptv.nl

Posted by Pop Up Tv on woensdag 14 oktober 2015
Schiedams Boekhuis opent tijdelijke winkel

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws