vrijdag, 16 juni 2017 22:21

Schiedams college aanwezig bij Onder Ogen Special over de Zomernota

Schiedam - Een bijzondere live uitzending bij PopUpTv op dinsdag 20 juni 2017 van 16:00 tot 17:00 uur: maar liefst drie wethouders en de burgemeester zijn aanwezig in de studio in een extra uitzending van het programma Onder Ogen.

Er is tijdens deze uitzending, die gepresenteerd wordt door Michael de Vogel, live muziek van Istvan Ouborg ('Stain Goed'). De uitzending staat geheel in het teken van de 'Zomernota'.

We gaan de komende dagen met de camera op pad om aan mensen op straat en verschillende ondernemers en bestuurders van stichtingen en verenigingen te vragen hoe zij denken over de thema's van de zomernota: investeren in mensen, in de economie en de vraag hoe Schiedam er voor staat.

Onze stadsbestuurders gaan in klare taal antwoorden geven op alle vragen. Ook zullen Cor Lamers, Patricia van Aaken, Alexander van Steenderen en Mario Stam vertellen wat ze willen meegeven aan een volgend college.

Het programma wordt live uitgezonden in de studio van PopUpTv aan het Broersveld 31 in Schiedam en is vrij toegankelijk.

Het programma is na de live uitzending, per onderwerp, snel terug te kijken op PopUpTv.nl,
Facebook, Twitter en YouTube.

Heeft u tips voor ons programma of vragen voor onze gasten, geef het dan aan ons door!

Wil je er bij zijn? Dat kan! Onze studio is gevestigd aan het Broersveld 31
in winkelcentrum de Nieuwe Passage in Schiedam centrum.

Parkeren (het eerste uur gratis) kan in de parkeergarage Nieuwe Passage.
Schiedams college aanwezig bij Onder Ogen Special over de Zomernota

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws