maandag, 06 oktober 2014 09:18

Schiedams koor treedt op in de Bibliotheek

Denkt u er wel eens over om in een koor te zingen of bent u nieuwsgierig hoe een koorrepetitie klinkt? Op zaterdag 18 oktober 2014 geeft The Green Forest Selection een openbare repetitie met aansluitend een kort concert in het theater van de Bibliotheek Schiedam aan het Stadserf 1. De toegang is gratis en inclusief koffie of thee.

Het koor 'The Green Forest Selection' heeft een breed repertoire: musical, popsongs en lichtklassieke nummers. Mocht u overwegen om in het koor mee te zingen: repetities worden gehouden op de maandagavond. Kijk voor meer informatie op de agenda van www.debibliotheekschiedam.info of kijk op http://www.thegreenforestselection.nl/.

Iedere maand organiseert de Bibliotheek Schiedam een muzikaal intermezzo in het theater in de Bibliotheek aan het Stadserf. Tijdens de volgende editie, op zaterdag 8 november, zingt The Caffeine, leerlingen van het Stedelijk Gymnasium én winnaars van de allereerste editie van 'Eigenwijs' in de Kroepoekfabriek, een aantal mooie ballads en popsongs.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws