Schiedamse haventour exclusief tijdens Wereldhavendagen
vrijdag, 25 augustus 2017 19:16

Schiedamse haventour exclusief tijdens Wereldhavendagen

Schiedam - Imposante havens, enorme schepen en gigantische kranen vanaf het water bewonderen kan met de S’DAM Haventour tijdens de Wereldhavendagen op zaterdag 2 en zondag 3 september.

Een unieke tour geïnitieerd door Stichting Promotie Schiedam (SPS) om kinderen enthousiast te maken voor een toekomstig beroep in de maritieme sector waarbij de belangrijke rol van de Schiedamse en Rotterdamse havens voor de rest van de wereld centraal staat.

Na het grote succes van vorig jaar kunnen bezoekers op een echte havenboot van de roeiers vanuit het hart van de Wereldhavendagen naar de imposante haven van Schiedam varen. Een unieke kans welke alleen in het weekend van 2 en 3 september te boeken is, want de haventour is normaal exclusief voor basisscholieren van deelnemende scholen.

De trossen los
De trossen gaan los op zaterdag 2 september om 13.30 uur en zondag 3 september om 11.00 uur.
Kinderen ontvangen aan boord de S’DAM Havenkrant boordevol informatie en leuke opdrachten over de haven, de bedrijven die in de Schiedamse haven gevestigd zijn en de beroepen die er te vinden zijn. De deelnemers krijgen een beeld over hoe de scheepvaart nu precies werkt en wat de rol is van de Schiedamse haven ten opzichte van de Rotterdamse haven en de wereld.
Reserveren voor de S’DAM Haventour kan vanaf €6,- via www.wereldhavendagen.nl/programma/sdam-haventour 

Schiedamse haventour exclusief tijdens Wereldhavendagen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws