donderdag, 11 augustus 2016 00:48

Schiedamse meidenband Caffeine geeft concert bij La Follonera

Schiedam - Op zaterdag 20 augustus om 21:00 uur geeft de Schiedamse meidenband Caffeine een concert in restaurant en wijnbar La Follonera aan de Hoogstraat in Schiedam.

Het concert zal plaatsvinden in de expositieruimte boven La Follonera en is volledig akoustisch. Dit is de eerste keer dat Nienke, Meike en Luna een exclusief en eigen concert geven in Schiedam. Er is plaats voor 40 mensen, maar niemand zal tekort gedaan worden, aangezien er bij voldoende belangstelling een extra optreden gegeven wordt om 22.00 uur. Door het kopen van een kaartje krijgt u toegang en een drankje.

De meiden van Caffeine schrijven en spelen al drie jaar samen muziek. In de muziek hoort u invloeden van folk, singer-songwriter, country en klassiek. Caffeine treedt regelmatig op bij festivals,

maar dit concert met intieme sfeer zal een nieuwe en unieke ervaring worden, zowel voor band als publiek.

Reserveren is mogelijk door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie is te vinden op de Facebook van Caffeine: www.facebook.com/caffeine1234.

Schiedamse meidenband Caffeine geeft concert bij La Follonera

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws