zondag, 16 april 2017 20:07

Schiedamse slagerij in SBS6 programma Smerige Zaken

Schiedam - De Schiedamse vestiging van Slagerij Bossers Vlees is te zien in de eerste aflevering van het SBS6 programma Smerige Zaken. Zoals de titel al doet vermoeden gaat verslaggever Rob Geus langs bij winkels en horeca die, volgens de programmamakers, als 'smerig' kunnen worden aangemerkt.  

Slagerij Bossers Vlees bestaat 25 jaar en heeft slagerijen in Tilburg, Breda, Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Schiedam: op het Geuzenplein in de Woudhoek. 

Buurtbewoners klagen al langer over de slager, die sinds de kerst zijn intrek heeft genomen in de slagerij In Schiedam. Die zaak was jarenlang van de heer Stok, hij is eind vorig jaar met pensioen gegaan.

Een buurtbewoner tipte ons en heeft zelf ook slechte ervaringen 'Ik had er zelf een tijdje geleden kip gehaald. Die rook erg vreemd en smaakte nog vreemder. Ik heb t weggegooid.' Zo reageren anderen ook via de buurtapp.

Onze tipgever kreeg van de slagerij bij monde van Nathalie te horen dat er niets van de uitzending van Rob Geus klopt. De slagerij staat, zoals alle slagerijen, onder toezicht van NVWA. 'Wij komen door elk keuring en bestaan al 25 jaar' schrijft Nathalie. 

De Facebookpagina van de Schiedamse vestiging verwijderde negatieve reacties en is, na de uitzending van SBS6, zelfs helemaal offline gehaald. 

Wij hebben Bossers Vlees per email om een reactie gevraagd.

Schiedamse slagerij in SBS6 programma Smerige Zaken

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws