zaterdag, 07 januari 2017 20:51

Schiedamse sporters stralen op sportgala

Schiedam - Burgemeester Lamers in de boksring alsof hij de battles van The Voice of Holland aan het presenteren is. Schiedam heeft de uitreiking van de sportprijzen met recht in een ander jasje gestoken. Schiedam scoort hoge ogen op sportgebied dus was deze hippe entourage was meer dan terecht. 

Samen met sportwethouder Nathalie Gouweleeuw reikte Lamers de sportprijzen voor talent, sportman/sportvrouw en sportploeg van het jaar 2016 van de gemeente Schiedam uit. De keuze was reuze.

Dit jaar konden Schiedammers wederom hun voorkeur uitspreken via de website. Daar is volop gebruik van gemaakt: er zijn maar liefst 4.718 stemmen uitgebracht! Deze resultaten, samen met het oordeel van de vakjury, bepaalden de winnaars in de drie categorieën. Talent van het jaar is geworden judoka Shannon van de Meeberg, Excelsior’20 heren 1 (cricket) kwam als sportploeg van het jaar uit de bus en de titel sportvrouw van het jaar ging naar boksster Nouchka Fontijn.

Bijzondere editie
Deze editie was een bijzondere. De Sportverkiezing maakte namelijk onderdeel uit van de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Schiedam. Op deze manier was het voor een breder publiek mogelijk om bij de verkiezing aanwezig te zijn. Een compleet programma met diverse demo’s en activiteiten van verschillende Schiedamse sportaanbieders, én een heuse boksring in het midden van de foyer van het Theater, maakten het evenement helemaal af.

 

Schiedamse sporters stralen op sportgala

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws