maandag, 15 september 2014 09:56

Schiedamse Stapping Stone App is nu te downloaden

Morgen wordt ie officieel gelanceerd en is nu al te downloaden: de stAPPing stone Schiedam. Aanbiedingen van winkeliers, leuke winacties, de dagschotels van eetcafés en dat bijzondere koophuis. Schiedammers en bezoekers van de stad zijn als eerste op de hoogte met de nieuwe Stapping Stone Schiedam. Een app voor iPhone en Android.

De app is een stadsbreed initiatief van Centrummanagement Schiedam en Stichting Promotie Schiedam en wordt ondersteund door de gemeente Schiedam. Met de app 'Stapping Stone Schiedam' zijn gebruikers op de hoogte van nieuws en acties van winkels, restaurants, evenementen, cafés, musea en andere toeristische trekpleisters van de stad. De app beschikt over een revolutionair systeem waardoor ondernemers en instellingen in Schiedam zelf continu nieuwtjes, acties en aanbiedingen kunnen plaatsen en verwijderen, zodat alle informatie altijd live en up-to-date is.

 

'De app is voor de hele stad', laten initiatiefnemers centrummanager Phons Ockerse en citymarketeer Annemieke Loef weten. 'Ondernemers kunnen via berichten binnen de app dagelijks hun aanbiedingen en programma's extra onder de aandacht brengen. Schiedammers zijn op de hoogte van de laatste nieuwtjes en kunnen profiteren van aanbiedingen. Toeristen kunnen via deze app thuis voorafgaand of na hun bezoek aan Schiedam meer informatie vinden over de historie van de stad. Het is dus eigenlijk een toeristische reisgids en een lokale live krant in één.

Het enige dat gebruikers nodig hebben is een iPhone of een Android smartphone. Stapping Stone Schiedam is vanaf 16 september officieel voor iedereen gratis te downloaden en zal tijdens de Brandersfeesten onder de aandacht van het grote publiek worden gebracht.

Link naar AppStore voor iPhone:
https://itunes.apple.com/nl/app/stapping-stone-schiedam/id849848206?mt=8

Link naar Google Play voor Android smart phones
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Stapping_Stone.Schiedam&hl=nl

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws