dinsdag, 10 mei 2016 19:09

Schiedamse Timmerfabriek genomineerd Gulden Feniks

Schiedam - Een trots bericht van Schiedammer Richard Breugem, directeur van v.d. Tempel Bouw & Ontwikkeling: "De Timmerfabriek (het markante Wilton Fijenoord gebouw van de gebr. Hersbach dat wij in 2015 in z’n geheel hebben getransformeerd tot eigentijds kantoorpand) is genomineerd voor de Gulden Feniks in de categorie ‘transformatie’!!

Het markante gebouw huisvest nu GustoMSC. Richard: "Zowel wij, als alle andere betrokkenen, kunnen terugkijken op een zeer harmonieus verlopen (en bovenal duurzaam) herbestemmingstraject van dit markante pand op bedrijventerrein Vijfsluizen."

De jury van de NRP Gulden Feniks heeft dit jaar uit 83 inzendingen acht projecten genomineerd voor de felbegeerde NRP Gulden Feniksprijzen. In de categorie Renovatie zijn nog drie projecten in de race: Gemeentehuis Zevenaar (Zevenaar), de Timmerfabriek (Schiedam) en Post 120 (Dordrecht). De jury: “De Timmerfabriek in Schiedam is een voorbeeld van sublieme renovatie van een wederopbouwmonument, waarbij een betrokken ondernemer een architect heeft gevonden met dezelfde passie.”

Op woensdag 22 juni worden in Amsterdam de winnaars bekendgemaakt en de prijzen uitgereikt.

Schiedamse Timmerfabriek genomineerd Gulden Feniks

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws