woensdag, 14 december 2016 10:39

Schieveste volop in ontwikkeling

Schiedam - Dat op Schieveste de Euroscoop gebouwd wordt zal weinig Schiedammers ontgaan.  Maar er gebeurt meer. Op de livestream van PopUpTv kun je de ontwikkelingen live zien!

Er is in 2016 flink geïnvesteerd in makkelijk bereikbare stations met uitgebreide voorzieningen en een betere uitstraling. Schieveste is daarvan een goed voorbeeld. Het stationsgebied is een belangrijke economische pool, met grote aantrekkingskracht op bezoekers, bewoners, bedrijven en investeerders. Voor reizigers van het openbaar vervoer is het de entree van de stad.

Het afgelopen jaar zijn er veel kantooropnames geweest in de directe omgeving van Nederlandse stations en er zijn steeds meer voorzieningen die goed aansluiten op de wensen van de bezoekers. Steeds meer kantoren bevinden zich op loopafstand van een intercitystation. Omliggende stations profiteren hier ook van. In de buurt van stations vind je steeds vaker flexibele kantoorconcepten en multifunctionele ruimten, waardoor het nog aangenamer wordt om te verblijven in een stationsgebied. Je hebt tenslotte alles wat je nodig hebt in de directe omgeving.

Schieveste volop in ontwikkeling

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws