zaterdag, 23 april 2016 00:30

Schilders workshop in inloophuis De Wissel

Schiedam  - De schilders workshop op 11 mei in het inloophuis De Wissel staat dit keer in het teken van het thema "Feesten ". Het is de bedoeling te schilderen over een feest wat je leuk of bijzonder vindt . Dit kan op allerlei manieren, wij zorgen voor verschillende soorten materialen.

Juan Heinsohn Huala, van stichting Zona Franca heeft de leiding over de workshop. We hebben de afgelopen tijd stil gestaan bij het algemene thema “Licht verbindt”, waarbij we gewerkt hebben aan een expositie in de bibliotheek en in de Wissel. Nu gaan we een stap verder en staan we specifiek stil bij het thema feesten. Er zijn in alle culturen en religies heel veel feesten. Wij willen aandacht geven aan de vele verschillende feesten. We zetten de feesten in het licht.

Op 4/5 november in de Ark, Hargplein, zal een groot evenement worden georganiseerd waar we via dans, muziek en toneel vertellen over onze feesten. Maar eerst beginnen we met schilderen op 11 mei 2016 aanvang 10.00 uur in het inloophuis De Wissel. Graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Schilders workshop in inloophuis De Wissel

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws