dinsdag, 20 oktober 2015 07:41

Schildpad zoekt een huis in het Hofpleintheater

Op zondagochtend 25 oktober speelt de vertelvoorstelling ‘Schildpad zoekt een huis’ in het Hofpleintheater. Hiermee gaat de nieuwe reeks peuter- en kleutervoorstellingen in het Rotterdamse theater in première. Elke laatste zondagochtend van de maand kunnen de jongste theaterfans de leukste voorstellingen voor kinderen van hun leeftijd bekijken en daarna naar hartenlust kleuren, knutselen of theaterkostuums passen. Ook is het bezoek aan het theater te combineren met een theaterontbijt voor heel de familie.

Schildpad zoekt een huis

'Schildpad zoekt een huis’ is een vertelvoorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar gebaseerd op het gelijknamige kijk- en luisterboek van Anke Kuypers. Het is een liefdevolle voorstelling vol muziek, gedichtjes, liedjes en interactie.

“Schildpad raakt z’n schild kwijt in een storm. Hij kan het nergens meer vinden. Schildpad gaat op zoek naar een nieuw huis. Hij komt een hondenhok, een vogelnestje en een vissenkom tegen. Maar in die huisjes woont al iemand! De hond, de vogels en de vissen helpen Schildpad om zijn eigen huisje terug te vinden. Want er is niks zo fijn, als lekker knussig thuis te zijn!”

Hofplein XS

Kaarten voor de eerste Hofplein XS voorstelling kosten € 7,50 per stuk en zijn te reserveren via www.hofpleintheater.nl. Op 25 oktober is het theater vanaf 9.30 uur geopend voor een theaterontbijt. Reserveren voor dit ontbijt kan ook via de website. De voorstelling start om 10.30 uur.

Andere Hofplein XS titels die de komende tijd in het Hofpleintheater te zien zijn: de vrolijke ‘Sint Sing Along’ van Hofplein Rotterdam op 29 november (3+), ‘Kikker leest voor’ van Theater Terra op 20 december (3+) en ‘Dierenvrienden’ door Art-Jan de Vries op 31 januari (4+). Meer informatie is te lezen op www.hofpleintheater.nl

Schildpad zoekt een huis in het Hofpleintheater

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws