maandag, 10 oktober 2016 13:30

Schrijfcafé in de Korenbeurs

Schiedam - Op woensdag 19 oktober kunt u in de Korenbeurs aanschuiven voor een ongedwongen creatieve schrijfworkshop tijdens het maandelijkse Schrijfcafé. Deze workshop wordt georganiseerd door Liesbeth Mende en Carla Scheepe. Liesbeth Mende, Nederlandse schrijfster, is bekend van onder andere haar debuutroman Afhaalmeisje en Carla Scheepe is docent creatief schrijven, taaldrukker en tevens oprichter van het bedrijf Eigenwijzewoorden.

Liesbeth en Carla organiseren met groot succes het Schrijfcafé op verschillende locaties in Zuid-Holland. Deze laagdrempelige bijeenkomsten zijn speciaal voor mensen die graag creatief schrijven of dat eens willen proberen. Het is een sociale activiteit, waarin verhalen delen en plezier in schrijven voorop staan. Liesbeth en Carla geven korte schrijfopdrachten die ter plekke worden gemaakt.

De workshop begint om 10.15 uur en duurt tot 12.15 uur. Deelname kost 12,50 euro. Voor meer informatie over het Schrijfcafé of vragen over deelname hieraan kunt u contact opnemen met Carla Scheepe Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Schrijfcafé in de Korenbeurs

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws