maandag, 23 januari 2017 07:50

Schrijfcafé nu ook ‘s avonds in de Korenbeurs

Schiedam - Op donderdag 2 februari start in de Bibliotheek in de Korenbeurs het eerste Schrijfcafé in de avond. Bij het Schrijfcafé krijg je inspirerende opdrachten en schrijf je ter plekke gedichten en korte verhalen. Je leest voor en luistert naar elkaars teksten. De workshops zijn zowel voor beginnende als voor meer ervaren schrijvers.

Carla Scheepe en Liesbeth Mende begeleiden het schrijfproces. Liesbeth Mende, Nederlandse schrijfster, is bekend van onder andere haar debuutroman Afhaalmeisje en Carla Scheepe is docent creatief schrijven en taaldrukker en tevens oprichter van het bedrijf Eigenwijzewoorden.

Liesbeth en Carla organiseren met groot succes het Schrijfcafé op verschillende locaties in Zuid-Holland. Deze laagdrempelige bijeenkomst is bedoeld voor mensen die graag creatief schrijven of dat eens willen proberen. Het is een sociale activiteit, waarin verhalen delen en plezier in schrijven voorop staan.

Het Schijfcafé van 2 februari begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Deelname kost 12,50 euro. Voor meer informatie over het Schrijfcafé of vragen over deelname hieraan kunt u contact opnemen met Carla Scheepe Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Schrijfcafé nu ook ‘s avonds in de Korenbeurs

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws